6 Ιδέες για το Τέλειο Διαφημιστικό Δώρο!

Τα Διαφημιστικά Δώρα έχουν την ικανότητα να κάνουν τους πελάτες σας χαρούμενους γιατί τους δείχνετε ότι νοιάζεστε για αυτούς και τη συνεργασία σας. Βοηθούν στο να μεταφέρουν το μήνυμα της εταιρείας σας και ότι αυτή αντιπροσωπεύει, είτε αυτό είναι η δημιουργία, η διασκέδαση, η παραγωγικότητα, κλπ.

Σίγουρα όλοι μας έχουμε διαφημιστικά δώρα που μας έδωσε κάποιος συνεργάτης μας πριν πολλά χρόνια και ακόμα τα χρησιμοποιούμε. Συνήθως αυτά είναι προιόντα καθημερινής χρήσης όπως μία διαφημιστική κούπα, κάποιο ρούχο ή ακόμα και στυλό ή ένας απλός διαφημιστικός αναπτήρας με δυνατότητα αναγόμωσης!

Από την εμπειρία μας στην Promoplus έχουμε εντοπίσει μερικές ιδέες που μπορούν να κάνουν το επιχειρηματικό σας δώρο να ξεχωρίσει και να αποτυπωθεί στη μνήμη του παραλήπτη:

1. Δημιουργήστε κάτι μοναδικό!

Οι κούπες, τα στυλό και οι αναπτήρες είναι πολύ καλές λύσεις για ένα δώρο το οποίο θα χρησιμοποιείται καθημερινά και θα εκτιμηθεί από τον πελάτη σας. Ωστόσο εάν θέλετε πραγματικά να κλέψετε την παράσταση και να κερδίσετε τις εντυπώσεις θα πρέπει να σκεφτείτε out of the box. Να κάνετε ένα δώρο ασυνήθιστο, κάτι που ο πελάτης σας δεν μπορούσε να φανταστεί. Σκεφτείτε για παράδεiγμα το λογότυπο και το μήνυμά σας τυπωμένο σε ακουστικά ή ηχεία γραφείου, στο ποντίκι του υπολογιστή, στην προστατευτική θήκη ενός smartphone, σε ένα γυναικείο καθρεφτάκι, σε έναν ελβετικό σουγιά, σε ένα στρώμα θαλάσσης ή ακόμη και σε ένα αντικείμενο Swarovski!!

Μπορείτε να πάρετε περισσότερες ιδέες από τα είδη promotion, τα δώρα τεχνολογίας μας και τα δώρα Swarovski

2. Κάντε το μεγαλύτερο από ένα φάκελο.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσουν τα δώρα και οι εκπλήξεις. Το να ανοίγεις ένα δώρο είναι πάντα λίγο ή πολύ συναρπαστικό. Όταν μάλιστα αντί για φάκελο το δώρο είναι δέμα γίνεται ακόμα πιό ενδιαφέρον.

Γενικώς η ιδέα είναι να δημιουργήσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αίσθηση προσμονής στον παραλήπτη του διαφημιστικού δώρου!

3. Δώστε στον παραλήπτη κάτι να ασχοληθεί.

Σαν να λέμε μην του χαρίσετε ένα στήριγμα για βιβλία! Όχι ότι τα στηρίγματα βιβλίων δεν είναι καλά και αρκετές φορές χρήσιμα, αλλά φανταστείτε πόσο περισσότερο θα ασχοληθεί ο πελάτης σας με το δώρο του εάν για παράδειγμα είναι ένα διαφημιστικό παζλ?

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη! Ότι και να φανταστείτε στην Promoplus μπορούμε να σας το βρούμε. Απλά ρωτήστε μας

4. Χαρίστε δώρα σχετικά με την εταιρεία σας και χρήσιμα για τον παραλήπτη.

Προσπαθείστε το δώρο σας να θυμίζει την εταιρεία σας και να είναι κάτι που χρησιμοποιεί ο πελάτης σας συχνά. Φανταστείτε για παράδειγμα έναν ηλεκτρολόγο ο οποίος κάθε φορά που χρησιμοποιεί το κατσαβίδι του βλέπει το λογότυπό σας. Φανταστείτε ακόμα καλύτερα να ζητάει από τον βοηθό του “δώσε μου σε παρακαλώ το κατσαβίδι της Promoplus” αντί για “πιάσε το μικρό στραβοκατσάβιδο”!!

5. Χαρίστε κάτι που κρατάει στο χρόνο

Προφανώς και τα λουλούδια ή τα σοκολατάκια είναι υπέροχα δώρα και θα φτιάξουν την ημέρα του πελάτη σας. Ένα δώρο όμως που θα το έχει και θα μπορεί να το χρησιμοποιεί για χρόνια δίνει μεγαλύτερη αξία στον πελάτη σας, σε εσάς και φυσικά στο ίδιο το διαφημιστικό δώρο.

6. Βάλτε το προσωπικό σας στοιχείο.

Ακόμα και αν διαλέξετε το τέλειο διαφημιστικό δώρο, αυτό θα πάρει μεγαλύτερη αξία εάν συνοδεύεται από ένα χειρόγραφο προσωπικό μήνυμα. Ακόμα και αν επιλέξετε να στείλετε μία χριστουγεννιάτικη κάρτα για τις γιορτές ξοδέψτε λίγα δευτερόλεπτα για να την γράψετε στο χέρι και να συμπεριλάβετε το όνομα του πελάτη σας. Να είστε σίγουροι ότι θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο από μία έτοιμη κάρτα με προτυπωμένο μήνυμα!!

Εκτός από τα παραπάνω στην Promoplus έχουμε εκατοντάδες ιδέες και συμβουλές για τα διαφημιστικά σας δώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την προώθηση της επιχείρησής σας!

Sharing is caring!