Η εταιρία μας εμπορεύεται προϊόντα απο την Κίνα.

Αυξήστε τώρα την κερδοφορία σας, αποκτώντας αγοραστική δύναμη παρακάμπτωντας τους μεσίτες και τους ενδιάμεσους.

Αν ενδιαφερεστε να αγοραζετε απο Κινα μπορουμε να σας βοηθησουμε να αγορασετε οτιδηποτε σε οποιαδηποτε ποσοτητα επιθυμειτε με εκτύπωση ή χωρίς. Η έδρα μας ειναι στη Guangdong, αλλά συνεργαζόμαστε επίσης με διαφορετικούς κατασκευαστές και προμηθευτές σε όλη την Κίνα. Ενημερώστε μας για το είδος και την τιμή που ψάχνετε να το αγοράσετε και θα σας δώσουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις που θα βρούμε και θα κατασκευάσουμε για εσάς.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι ακόλουθες:

– Έχουμε την γνώση και την πρόσβαση να βρίσκουμε προιόντα από όλη την Κίνα με αποτέλεσμα οι πελάτες μας να έχουν αυξήσει τα κέρδη τους έχοντας την απεριόριστη επιλογή σε μεγάλη ποικιλία προιόντων.

– Μπορείτε να αγοράσετε μικρές ποσότητες προιόντων από διαφορετικούς προμηθευτές, αναλλαμβάνουμε να συγκεντρώσουμε την παραγγελία σας σε αποθήκη, να επιτηρήσουμε την ποιότητα των προϊόντων, να κανονίσουμε την τοποθέτηση τους σε container, να προγραμματίσουμε την φόρτωση τους, να εκδόσουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα (τιμολόγια, δασμών, packing list, Bill of landing) και την παράδοση σε εσάς.

– Παρέχουμε after sales service.

– Μπορούμε επίσης να σας πάμε σε εργοστάσια σε όλην την Κίνα και να σας παρέχουμε μεταφραστή.

– Σας βοηθάμε επίσης να εγκαταστήσετε εταιρία στην Κίνα.

Όπως θα γνωρίζετε η περισσότερη δουλειά γίνεται αφού έχει γίνει η παραγγελία στους προμηθευτές, το οποίο αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε όπως να επιτηρήσουμε την παραγγελία και την συνεχή εξέλιξή της, να πιστοποιήσουμε την ποιότητα, να αποφύγουμε την καθυστέρηση φόρτωσης, να ανταποκριθούμε άμεσα σε επαναληπτική παραγγελία κλπ.

Τα προϊόντα που θα παραγγείλετε και τελικά θα παραλάβετε θα είναι ακριβώς τα ίδια με τα δείγματα που βάση αυτών παραγγείλατε. Εγγυώμαστε την διασφάλιση της ποιότητας και την ασφαλή αποστολή τους απο την Κίνα στην Ελλάδα.

Αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε όλες τις ενέργειες σας που επιθυμείτε να παραγματοποιήσετε.

Ευελπιστούμε να δουλέψουμε μαζί σας πάνω σε οποιαδήποτε επιχειρηματική ανάγκη και επιθυμία έχετε.