Διαφημιστικοί αναπτήρες και εταιρικο branding!

Το εταιρικό branding αφορά την εικόνα μιας εταιρείας και πώς θέλουμε αυτή να διαμορφωθεί στα μάτια των πελατών μας. Η εικόνα αυτή διαμορφώνεται από τα προιόντα, τις υπηρεσίες αλλά και την σχέση που χτίζει η εταιρεία με το κοινό της. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να διαμορφωθεί και να δυναμώσει η σχέση αυτή και ένας από τους καλύτερους είναι οι διαφημιστικοί αναπτήρες.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό? Είναι γεγονός πως, ειδικά στην Ελλάδα, οι καπνιστές αποτελούν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού. Φυσικά η μόνη χρήση ενός διαφημιστικού αναπτήρα δεν είναι μόνο το άναμα του τσιγάρου καθώς όλοι έχουμε στο σπίτι μας, στο αυτοκίνητο ή στην τσάντα μας 1-2 αναπτήρες για διάφορες χρήσεις. Το τύπωμα του λογότυπου σας σε έναν διαφημιστικό αναπτήρα προσφέρει αυτόματη προβολή σε όλο αυτό το κοινό με τόσο άμεσο τρόπο που δύσκολα μπορεί να προσφέρει άλλο μέσω διαφήμισης. Ποιός άραγε δεν έτυχε να έχει τουλάχιστον μία φορά έναν διαφημιστικό αναπτήρα στην κατοχή του?

Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι διαφημιστικών αναπτήρων:

1. Οι διαφημιστικοί αναπτήρες BIC οι οποίοι φτιάχονται από συνθετικό πλαστικό και είναι οι πιο ανθεκτικοί. Η μάρκα BIC άλλωστε αποτελεί από μόνη της εγγύηση για την ποιότητα, την ασφάλεια και τη μακρά διάρκεια ζωής των αναπτήρων της.

2. Διαφημιστικοί Αναπτήρες με δυνατότητα αναγόμωσης. Μπορείτε να βρείτε αναπτήρες αυτής της κατηγορίας σε όλα τα σχέδια, μεγέθη και χρώματα. Το πραφανές πλεονέκτημα της αναγόμωσης τους κάνει εξίσου ανταγωνιστικούς με τους αναπτήρες BIC/

3. Διαφημιστικοί αναπτήρες χωρίς τη δυνατότητα αναγόμωσης. Οι αναπτήρες αυτοί είναι οι πιό φθηνοί. Η χαμηλή τιμή τους τους κάνει προσιτούς σε όλες τις επιχειρήσεις ενώ παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα να εκτυπώσετε πολύ μεγάλες ποσότητες γεμίζοντας την αγορά με το λογότυπο της εταιρείας σας.

Στην Promoplus διαθέτουμε μία τεράστια γκάμα με χιλιάδες είδη διαφημιστικών αναπτήρων τα οποία μπορείτε να δείτε στους online καταλόγους μας. Επίσης εδώ μπορείτε να δείτε ενδεικτικές τιμές για κάποιους από τους αναπτήρες μας.

Sharing is caring!